Anderson Bell + Christie
menu
< return to projects

Gartmore Village Hall

The alteration and refurbishment of the existing Village Hall at Gartmore improved its thermal and energy  performance and provide accommodation for the varied users of this prominent village building.

Internally, we created accessible meeting rooms by rationalising the provision of toilets and shower facilities, and simplifying the circulation to maximise the use of the space available.

A new extension provides a public entrance to the hall with a reception space for visitor information and access to the new commercial kitchen.

This reception space will also serve as a community gathering hub and breakout space from the hall during performances and gigs.

Location:

Gartmore, Stirling

Gartmore 1
Gartmore 2
Gartmore 3
Gartmore 4